Single release 8 april alvast pre-orderen? klik hier!

 

Ons Maatschappelijke Record Label! FOCUS AND FUN RECORDS

Binnenkort lanceren wij ons eigen recordlabel, wat betekend dat eigenlijk een recordlabel? Een platenlabel is in letterlijke zin het etiket in het midden van een grammofoonplaat. Naast vermelding van de artiestennaam en de titels van de plaat en de labelnummers staat hierop de platenmaatschappij met logo vermeld, waardoor het woord label synoniem is geworden voor platenmaatschappij. Wat doet een recordlabel dan? Maar wat in grote lijnen het doel is van een platenlabel is om nieuw talent te scouten en intensief te begeleiden bij het uitbrengen van de opnames. In veel gevallen zorgt het platenlabel ook voor de financiering, productie, distributie en de marketing van het album en de artiest.

We zullen direct met 2 platen uitkomen, onze FOCUS AND FUN BAND, REBELS AND ANGELS met onze theme song.. en een song uit een van onze pilotprojecten "De held van mijn verhaal".

Altijd al gedroomd om je eigen talenten in te zetten met je eigen visie, alleen kan je om je heen een team van schrijvers, videomakers noem het maar op, alles om jouw muziek/boodschap de wereld in te krijgen gebruiken? neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.