Wil jij ook vrijwilliger worden van Focus and Fun? stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


STRATEGISCH TEAM MANAGER

Rick van Hoorn

.       

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In mijn ogen gebruiken veel bedrijven en organisaties muziek enkel voor commercieel succes en zien ze de helende kracht van muziek over het hoofd. Focus & Fun Foundation zie ik als een muzikale Robin Hood en brengt muziek daar waar het mensen kracht kan geven. Een hele mooie missie waar ik me heel erg in kan vinden.

Met mijn eigen bedrijf Rock 'n Soul produceer ik custom vegan gitaarbanden waarbij ik ook zorgvuldig bekijk welke materialen ik gebruik en hoe ik produceer. Alles met het doel om mijn bijdrage te geven aan een beter klimaat en (lokale) ondernemers, maar ook om de muzikanten iets te bieden waar ze zich mee kunnen identificeren en in hun kracht kunnen staan.

Bij FFF ben ik o.a. ook actief in de produktieband als bassist en songwriter. Ik vind het heel fijn om aan deze mooie projecten te mogen werken en de resultaten te mogen ervaren. Daarnaast ondersteun ik waar ik kan op organisatorisch of creatief vlak. Het is gewoon een hele fijne organisatie.

Als sinds mijn 14e speel ik basgitaar in diverse bands. De laatste jaren speel ik met Captain Midnight Band veel op grote lokale festivals en evenementen met o.a. Wolter Kroes, Xander de Buisonjé en Mike Peterson. Met de band Dear Francis speel ik akoestische popmuziek in juist kleine intieme settings. Ik blijf het magisch vinden welke energie en verbinding muziek geeft als je het maakt en wanneer het ontvangen wordt. Of dit nou 1 op 1 is, voor een klein gezelschap of juist voor een sporthal of dorpsplein vol met duizenden mensen, ik krijg er enorm veel energie van.

Neem contact op via Linkedin. 


CREATIEF TEAM MANAGER

Dennis van Hoorn

.       

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06 - 24 63 95 70

Duizendpoot en oprichter Dennis van Hoorn, is naast Professioneel drummer van div Nederlandse artiesten ongelooflijk creatief. Met zijn bedrijf Picovello maakt onder andere Custom Drumvellen, Drumlampen en Custom tafels met bedrijfslogo's. Sinds kort is Dennis ook begonnen met een tweede bedrijf D-merch, waarmee Dennis de complete t-shirt lijn heeft ontworpen voor Focus and Fun, ook ambassadeurs/artiesten/projectleiders kunnen een t-shirt lijn bespreken en uitbrengen waarmee de opbrengst ten goede zal komen aan de Focus and Fun Foundation! Dennis draagt zorg voor alle Logo's en marketingmaterialen en is tevens onderdeel van "Rebels and Angels" de Focus and Fun studio band. De veelzijdigheid van Dennis is niet te beschrijven!, kom een keer langs bij ons kantoor en je zult versteld staan. 

Neem contact op via Linkedin. 


FINANCIEEL TEAM MANAGER

Martin During

.        

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elk instrument heeft een karakter en daar zal samen een geheel van gemaakt moeten worden om tot een muziekstuk te komen. Vertaal dit naar alles wat er gebeurt in de samenleving en voel dat.

Focus and Fun Foundation is een groeiende stichting met mensen die dit aanvoelen en daar wil ik mij graag bij aansluiten.

Mijn naam is Martin During werkzaam in de evenementen industrie op diverse vlakken. Ooit begonnen als roadie en als beginnend gitaristje, kwam er al snel achter dat de knopjes en schuifjes op een mengpaneel mij veel meer trokken dan de shine op het podium. Heb menig jongerencentrum gedeeld met mijn kwaliteiten achter de audio tafel, tot er wat professioneels op mij pad kwam. En die kans die heb ik gegrepen. Dat heeft mij gebracht tot grote producties van Kuip tot Afas Life en Arena met Nederlands bekende artiesten. Tevens als systeem engineer met internationale artiesten en later als backliner en chauffeur nationaal en internationaal.

Na jaren die passie te hebben gedeeld heb ik besloten om ook de volgende generatie een kans te geven en ben mij meer gaan richten op de productionele kant van de beleving, maar als de kans er is zal ik het niet laten om het mengpaneel te laten zingen onder mijn begeleiding

Neem contact op via Linkedin.  


BELEIDS TEAM MANAGER

Josien Kooloos

.        

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben Josien Kooloos, beleidsmedewerker bij de Focus and fun foundation. Met mijn poten in de klei twintig jaar ervaring in Multi disciplinaire teams, rondom ingewikkelde en vastgelopen casuïstiek. Ingewikkelde problematiek als (huiselijk) geweld, GGZ-problematiek, verslaving, dakloosheid, delinquentie, overlast en mishandeling waren daar aan de orde van de dag. Maar ook problemen rondom assertiviteit, zelfbeeld, angst, relatieproblemen begeleid.  Trainer geweest. Onderdeel geweest van calamiteiten teams die in actie komen na een ongeluk, suïcide of andere ingrijpende gebeurtenis. Hulpverlener geweest op scholen zowel individueel kinderen begeleid als groepsopvang na ingrijpende gebeurtenissen. Ook vaak gevraagd mee te denken in werkgroepen bij organisaties, lokale politiek en gemeenten.   

Neem contact op via Linkedin. 


Platenlabel Manager

Robert van Triet

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muziek gaat verder waar woorden zwijgen.

Ik ben Robert van Triet. Na mijn studie bestuurskunde en rechten werkzaam geweest bij een groot platenlabel in Hilversum. Na wat uitstapjes in de financiële sector ben ik inmiddels al weer 20 jaar ondernemer. 

De liefde voor muziek is onvoorwaardelijk en met focus and fun records is het terug naar het vertrouwde muzikale nest.

Met een geweldig team van creatieve en muzikaal gepassioneerde mensen, willen wij bij focus and fun records de aandacht leggen op de mens achter de muziek. Ieder lied is een uniek verhaal dat verteld mag worden en bij focus and fun records bieden wij hen dit podium.


Job Wesselius

Stagiar

.

Hallo, ik ben job en loop momenteel stage bij de stichting Focus And Fun. Hier werk ik aan allerlei verschillende projecten waaraan ik onderandere ondersteuning en groeimogelijkheden biedt. Management, klantencontact en presenteren van het bedrijf hou ik me hier mee bezig

 Mailen dat kan! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Swen Noort

Stagiar

Ik ben Swen, en ben stagair bij Focus and Fun. De aankomende tijd zal ik bezig zijn met het management binnen Focus and Fun, ook de website zal ik beetpakken.