Stichting Diaspora Leaders opgericht door Artist Sevdaliza die zich inzetten voor jonge kunstenaars van alle etniciteiten een toekomstperspectief te bieden in de kunstsector door middel van tools en daarmee de kansongelijkheid te verkleinen, is een samenwerking aangegaan met Stichting Focus and Fun. Focus and Fun bied hier een platform dmv het platenlabel FOCUS AND FUN RECORDS en haar UITGEVERIJ om zo een serie prachtige verhalen te gaan releasen die gehoord mogen worden. De verbintenis is het maatschappelijk helpen van problematiek door middel van kunst en muziek. Door Diaspora Leaders kunnen we de doelgroep direct bereiken en door de expertise van Focus and Fun Records als maatschappelijk label zullen vele ongehoorde stemmen een geluid krijgen.

 


YSHAM | SHAM | YSHOM 

 

Artiest Ysham, kwam als eerste artiest bij Diaspora Leaders en Focus and Fun.

De wens, " Laat de oorlog stoppen zodat ik kan teruggaan" In een podcast met Host MIhai Puscoiu, Co-host Chris van Marrelo en, onze beleidmedewerker/praktijkondrsteuner GGZ luisteren we naar zijn hele verhaal, over zijn eerste liedje, TEBEGES. TEBEGES is hier te horen:  PODCAST | SONG TEBEGES.

 

Ysham, heeft zelf voor elkaar gekregen om zijn (ook zelf gemaakte) clip op een Eritrees You tube kanaal te krijgen, bekijk en luister deze hier: VIDEOCLIP YOU TUBE op het kanaal van Amen Entertainment. DE muziek is geschreven door NICK van MARRELO, CHRIS van MARRELO en tekst van YSHAM zelf. Produced by CHRIS van MARRELO (F&F) en MIHAI PUSCOIU (diaspora leaders)