Mama Thee is een project van Fabrina Willemse, zang en muziekcoach en moeder van 2 kinderen die beide in het ziekenhuis zijn opgenomen geweest.

< Toen mijn eigen kinderen ziek werden en veel in het ziekenhuis lagen, ontdekte ik de troostende kant van muziek voor kinderen. Zingen voor, tijdens en na een ziekenhuisbezoek gaf de kleintjes rust en ontspanning. En wij als gezin hadden het gevoel er weer even tegenaan te kunnen.>

Zang en muziek voor kinderen is niet alleen maar heel erg leuk, het laat opgebouwde spanning afvoeren uit het lichaam, draagt bij aan de (taal) ontwikkeling van een kind en het geeft hem of haar een veilig gevoel in de wereld. Het zijn precies deze aspecten in het leven van een kind, die anders kunnen lopen wanneer een kind (langdurig) in het ziekenhuis heeft gelegen.

Mama Thee wil deze kinderen met veel positiviteit en vrolijkheid de ontspanning bieden die zij nodig hebben via mooie liedjes, verbindingsspellen en creativiteit zodat een ziekenhuisbezoek geen negatieve invloed heeft op de ontwikkeling van een kind.